Új jelszó kérése

OLASZ KÁVÉ - ÉDESSÉG

Online Shop / Nagykereskedés

Caffé Manaresi, Caffé Barbaro, Epos Caffé, Caffé Borbone, Nespresso, Amore Italia, Laica, Freddi, Stradiotto, Sterilgarda, Scapigliati, Forever Italia

CAFFÉ 24  GYŐR

9022 Győr, Széchenyi tér 12.

Tel: +36 20 511 3308

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Látogató számláló
0
0
2
7
8
2
7
Címke felhő

Csokoládé, csoki, desszert, bon-bon, olasz csokoládé, prémium csokoládé, kávé, olasz kávé, kávék, kézműves kávé, prémium kávé, arabica kávé, őrölt kávé, szemes kávé, ESE pod, ESE Pod kávépárna, kapszuláskávé, Nespresso, Nespresso kompatibilis kapszula, kávékapszula, sütemény, instant kávé, cappuccino por, krém alap, katalán krém, csoki mousse, Chantilly krém, Cantucci, Cantuccini, mandulás keksz, keksz, kávé, üzlet, delikát, édesség, Győr, kávébolt, üzlet, shop, nagykereskedelem, web-shop, kávé webshop, csoki webshop, web-áruház, gyümölcslé, paradicsom püré, pannacotta, nagykereskedés, édesség nagykereskedés, márkaképviselet, kiszállítás, kávé házhoz szállítás, ajándékcsomag, irodai kávé, céges ajándék, kávé cégeknek

Szavazás

Prémium olasz kávék és édességek

 

Szenvedélyünk a jó kávé és a finom csokoládé!

 

Cégünk prémium minőségű olasz kávék, csokoládék, kakaóporok, forró csokoládék, teák, sütemények forgalmazásával foglalkozik, egyszóval csupa olyan finomsággal, amely az életünket kellemesebbé és élvezetesebbé varázsolja.

 

Az összes általunk forgalmazott termék nagy múltú komoly gyártóktól származik, akiknél a kiváló minőség és a természetes összetevők alkalmazása ugyanolyan fontos és tökéletes harmóniában áll egymással. Partnereink tökéletesen biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és egyedi termékeket kínálhatnak vásárlóiknak, akikből bizonyára elégedett törzsvásárlók válnak majd. 

Üzletünk

ÉDES ÉLET - 9022 Győr, Szécheny tér 12.

Az üzletben a web-shopban leadott magánvásárlói és viszonteladói rendelések is átvehetők. 

 

Elérhetőségeink

Audio Caffé Kft.    Tel: +36 20 511 3308    info@caffeitalia.hu

 

Olasz finomságaink

Caffé Manaresi – hagyomány és minőség

Firenzében, a via de Lambertin az Orsanmichele templom mellett volt valaha egy kávézó antik sárgaréz díszítésekkel, tükrökkel és értékes faberakásos berendezéssel, s a békebeli hangulatot árasztó helyiséget egy páratlanul finom és zamatos kávé aromája töltötte meg, melynek ízét számtalan firenzei őrzi a szíve mélyén és persze szájpadlásában mind a mai napig. Ez a kávé a Manaresi kávé, a kávézót pedig 1898-ban alapította Alessandro Manaresi, aki miután tavasszal végigsétált Firenze történelmi belvárosán, úgy érezte, hogy sehol sem tudott inni egy igazán finom kávét. Innentől fogva a többi már történelem, ami mind a mai napig tart és elevenen él.
Mint ismeretes, az olaszok a frissen lefőtt forró espressót egyetlen hajtásra szeretik meginni, ezért a gyorsan felhajtott kávét „Caffé dei Ritti”-nek, azaz függőleges, vagy felállós kávénak is nevezik. Az idők folyamán egyre több firenzei járt az elegáns kávézóba, ahol vagy el is ücsörgött vagy csak „bekapott” egy friss Manaresi espressót, ami a városban egyre inkább a kiváló kávé szinonimájává vált.

Napjainkban a Manaresi kávékeverékek az 1898 óta féltve őrzött hagyományok alapján és ugyanazzal az aprólékos odafigyeléssel készülnek, mint a XIX. század végén. A legjobb minőségű kávészemeket az akkori kávé mesterek alaposságával válogatják, a pörkölés pedig a jól bevált szigorú „receptek” betartásával történik. A Manaresi cégnél a központban ma is az ember áll, mert, mint vallják, ezen a területen egy érzelmek nélküli gépek sohasem fognak az emberekéhez mérhető munkát végezni. Éppen ezért a munkafolyamatokból az elmúlt több mint 120 év során csak a kávé minőségét megőrző csomagolást vették át a modern gépsorok, a többi mind az egykori mesterek méltó utódjainak munkáját és szakértelmét dicséri.
Élvezze Ön is minden egyes csésze Manaresi kávéban Olaszország egyik legrégebbi kávépörkölőjének évszázados tapasztalatát és minőség iránti elhivatottságát.

 

Caffé Barbaro - prémium olasz kávék Nápolyból
A Caffé Barbaro céget 1956-ban alapította az operák világát idéző nevű Don Giovanni Iovine, aki a kávé iránti rajongása mellett hatékony üzleti stratégiával és jövőbe tekintő szemlélettel rendelkezett. 1975-ben épült fel a Nápolytól nem messze lévő Santa Maria La Caritában az új modern üzem, ahol napjainkban a kifinomult Caffé Barbaro kávék készülnek. A bőséges választékban a klasszikus valamint a testes és erőteljes nápolyi íz világot képviselő kávéfajták egyaránt megtalálhatók, a márka egyik fő jellemzője pedig a kávé krémessége.
A klasszikusnak számító őrölt és szemes kávék mellett a Caffé Barbaro kínálatában ízesített őrölt kávék (csokis, mogyorós, pisztáciás, ginzenges), ESE Pod-ok, izgalmas ízesített ESE Pod kávépárnák, köztük a különleges, Muira Puamaval készülő Lovespresso afrodiziákum típussal, valamint 100% Nespresso kompatibilis kávékapszulák is találhatók, melyek messze felülmúlják a gyári fajtákat és ráadásul még kedvezőbb áron is kaphatók.

 

Stradiotto prémium forró csokoládék
Az olasz gyártó egy adagos (25 g) forró csokoládéi magas kakótartalommal és kiváló ízvilággal készülnek, választékukban a klasszikus tejcsokis változat mellett olyan izgalmas ízesített változatok is találhatók, mint például epres, mentás, kókuszos, narancsos, pisztáciás, banános vagy chilis. A forró csokoládék főzés nélkül, meleg tejjel összekeverve pillanatok alatt elkészíthetők, így otthon illetve a vendéglátóhelyeken is elérhető a felsőkategóriás minőségű, valódi sűrű és ízletes forró csokoládé.

Vanini prémium olasz csokoládék Bagua kakaóból
A felsőkategóriás Vanini termékcsalád a különleges ízvilágú Bagua kakaófajtából készült nagyon magas kakaótartalmú csokoládékból és desszertekből áll. A nagyon elegáns és ízléses, így ajándéknak is kiválóan alkalmas Vanini táblás csokoládék az ízük mellett nagyon magas kakaótartalmukkal hívják fel magukra a figyelmet (még a tejcsokoládék kakaótartalma is 49%, az étcsokoládék között pedig 86% kakaótartalmú is van), és a sorozatban a klasszikus tej és ét változatok mellett tengeri sós, narancsos, rozmaringos és kakaódarabkás csokoládé is található. A márka egyik legsikeresebb terméke a nyolc-tagú táblás csokoládé választék mini változataiból álló Vanini Gift Box csokoládé válogatás, és a családban a klasszikus olasz édességnek számító Gianduiotti is megtalálható.

Újdonságként a Vanini családban Le Praline Gourmet néven egy különleges desszert válogatás is megjelent olyan izgalmas ízekkel, mint meggy-fekete bors, mandarin-gyömbér, grapefruit és áfonya. A Vanini Le Praline csokoládék a többi Vanini termékhez hasonlóan a legjobb minőségű hozzávalókból és a többi gyártó által használt pálmazsír helyett Calabriai extra szűz olívaolajjal készülnek elegáns ajándék dobozban. Vanini Le Praline - igazi kényeztetés és extra ajándék azoknak, akik valami különlegesre vágynak.


Amore Italia prémium olasz desszertek
Az Amore Italia desszert sorozatban prémium minőségű olasz csokoládék, Gianduiotti, valamint alkoholos és mogyorós pralinék találhatók elegáns, klasszikus olasz motívumokkal díszített dobozokban, kedvező áron.

Laica Cioccolato prémium olasz csokoládék
Az 1946-ban alapított Laica cég nagyon gazdag választékkal rendelkezik, amiben bizonyára mindenki megtalálja a kedvére való csokoládét. Termékeik között a kedvező árú nagyon ízléses praliné csomagok (melyek között olyan ízek szerepelnek, mint a folyékony kávéval töltött, körtés vagy erdei gyümölcsös panna cottás pralinék, hogy csak néhányat említsek a számtalan különlegesség közül) mellett látványos méretű és nagyon elegáns dobozos desszertek találhatók, széles vásárló réteg számára eladható áron.

ICAM prémium olasz csokoládék, édességek, kakaópor, forró csokoládé
Az olasz ICAM (Industria Cioccolato Affini Morbegno) csokoládé céget Silvio Agostini alapította 1942-ben. A cég története egy kicsi cukrászatban kezdődött a Leccohoz közeli Morbegnoban, ahol az elhivatott tulajdonos különféle édességeket és desszerteket készített. A háború miatt nagyon nehéz volt hozzájutni az alapanyagokhoz, ezért mindössze cukor, liszt és egy kis kakaópor állt a rendelkezésükre, amikből megalkották a Montanina torta nevű kreációt, ami nagy sikert aratott a vásárlók körében. 1946-ban az ICAM cég Leccoba költözött, a vezetőség ekkor már Silvio Agostiniből, a feleségéből és a sógoraiból állt. A háború utáni olasz gazdasági fellendülés idején az ICAM is komoly növekedésnek indult, a tulajdonosok azt tűzték ki célul, hogy prémium minőségű, de kedvező áru édességeket készítsenek, mindenki számára elérhetővé téve az ínycsiklandó csokoládék és desszertek fogyasztását.
A nagy kaland igazából csak ekkor kezdődött, mivel a koncepció sikerét bizonyítva a cég rohamos növekedésnek indult, főleg mivel a különféle csokoládék, kakaóvajak és kakaóporok a legjobb termőhelyekről származó kitűnő minőségű kakaóbabból készültek, a termékek pedig mindenki számára elérhetőek voltak. A cég mind a mai napig családi tulajdonban van, a csokoládék minőségét garantáló alapértékek pedig mit sem változtak a több mint fél évszázados múlt során. Az ICAM választéka különféle desszertekből, táblás csokoládékból, kakaóporokból és forró csokoládéból áll.

 

 

Webáruház készítés