Új jelszó kérése

CAFFÉ 24 ITALIA

PRÉMIUM OLASZ KÁVÉK

Online Shop / Nagykereskedés

Caffé Manaresi, Caffé Barbaro, Epos Caffé, Summo, BIO Fairtrade kávék, Nespresso kapszula, Amore Italia, Stradiotto, Sterilgarda, Scapigliati

CAFFÉ 24  GYŐR

9022 Győr, Széchenyi tér 12.

Tel: +36 20 511 3308

TOP termékek
Kövess minket a Facebook-on!
Látogató számláló
0
0
3
0
0
2
0
Címke felhő

Csokoládé, csoki, desszert, olasz csokoládé, prémium csokoládé, kávé, olasz kávé, kávék, kézműves kávé, prémium kávé, arabica kávé, őrölt kávé, szemes kávé, Bio kávé, Bio Fairtarde kávé, organikus bio kávé, ESE pod, ESE Pod kávépárna, kapszuláskávé, Nespresso, Nespresso kompatibilis kapszula, kávékapszula, sütemény, instant kávé, cappuccino por, krém alap, katalán krém, csoki mousse, Chantilly krém, Cantucci, Cantuccini, mandulás keksz, keksz, kávé, üzlet, delikát, édesség, Győr, kávébolt, üzlet, shop, nagykereskedelem, web-shop, kávé webshop, csoki webshop, web-áruház, gyümölcslé, paradicsom püré, pannacotta, nagykereskedés, édesség nagykereskedés, márkaképviselet, kiszállítás, kávé házhoz szállítás, ajándékcsomag, irodai kávé, céges ajándék, kávé cégeknek

Szavazás

Prémium olasz kávék

 

Szenvedélyünk a jó olasz kávé!

 

Cégünk prémium minőségű olasz kávék és forró csokoládék forgalmazásával foglalkozik, olyan finomságokkal, amelyek az életünket kellemesebbé és élvezetesebbé varázsolják.

 

Az összes általunk forgalmazott termék nagy múltú komoly gyártóktól származik, akiknél a kiváló minőség és a természetes összetevők alkalmazása ugyanolyan fontos és tökéletes harmóniában áll egymással. Partnereink tökéletesen biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és egyedi termékeket kínálhatnak vásárlóiknak, akikből bizonyára elégedett törzsvásárlók válnak majd. 

Üzletünk

Caffé 24 - 9022 Győr, Szécheny tér 12.

Az üzletben a web-shopban leadott magánvásárlói és viszonteladói rendelések is átvehetők. 

 

Elérhetőségeink

Audio Caffé Kft.    Tel: +36 20 511 3308    info@caffeitalia.hu

 

Caffé Manaresi – hagyomány és minőség

Firenzében, a via de Lambertin az Orsanmichele templom mellett volt valaha egy kávézó antik sárgaréz díszítésekkel, tükrökkel és értékes faberakásos berendezéssel, s a békebeli hangulatot árasztó helyiséget egy páratlanul finom és zamatos kávé aromája töltötte meg, melynek ízét számtalan firenzei őrzi a szíve mélyén és persze szájpadlásában mind a mai napig. Ez a kávé a Manaresi kávé, a kávézót pedig 1898-ban alapította Alessandro Manaresi, aki miután tavasszal végigsétált Firenze történelmi belvárosán, úgy érezte, hogy sehol sem tudott inni egy igazán finom kávét. Innentől fogva a többi már történelem, ami mind a mai napig tart és elevenen él.
Mint ismeretes, az olaszok a frissen lefőtt forró espressót egyetlen hajtásra szeretik meginni, ezért a gyorsan felhajtott kávét „Caffé dei Ritti”-nek, azaz függőleges, vagy felállós kávénak is nevezik. Az idők folyamán egyre több firenzei járt az elegáns kávézóba, ahol vagy el is ücsörgött vagy csak „bekapott” egy friss Manaresi espressót, ami a városban egyre inkább a kiváló kávé szinonimájává vált.

Napjainkban a Manaresi kávékeverékek az 1898 óta féltve őrzött hagyományok alapján és ugyanazzal az aprólékos odafigyeléssel készülnek, mint a XIX. század végén. A legjobb minőségű kávészemeket az akkori kávé mesterek alaposságával válogatják, a pörkölés pedig a jól bevált szigorú „receptek” betartásával történik. A Manaresi cégnél a központban ma is az ember áll, mert, mint vallják, ezen a területen egy érzelmek nélküli gépek sohasem fognak az emberekéhez mérhető munkát végezni. Éppen ezért a munkafolyamatokból az elmúlt több mint 120 év során csak a kávé minőségét megőrző csomagolást vették át a modern gépsorok, a többi mind az egykori mesterek méltó utódjainak munkáját és szakértelmét dicséri.
Élvezze Ön is minden egyes csésze Manaresi kávéban Olaszország egyik legrégebbi kávépörkölőjének évszázados tapasztalatát és minőség iránti elhivatottságát.

 

Caffé Barbaro - prémium olasz kávék Nápolyból
A Caffé Barbaro céget 1956-ban alapította az operák világát idéző nevű Don Giovanni Iovine, aki a kávé iránti rajongása mellett hatékony üzleti stratégiával és jövőbe tekintő szemlélettel rendelkezett. 1975-ben épült fel a Nápolytól nem messze lévő Santa Maria La Caritában az új modern üzem, ahol napjainkban a kifinomult Caffé Barbaro kávék készülnek. A bőséges választékban a klasszikus valamint a testes és erőteljes nápolyi íz világot képviselő kávéfajták egyaránt megtalálhatók, a márka egyik fő jellemzője pedig a kávé krémessége.
A klasszikusnak számító őrölt és szemes kávék mellett a Caffé Barbaro kínálatában ízesített őrölt kávék (csokis, mogyorós, pisztáciás, ginzenges), ESE Pod-ok, izgalmas ízesített ESE Pod kávépárnák, köztük a különleges, Muira Puamaval készülő Lovespresso afrodiziákum típussal, valamint 100% Nespresso kompatibilis kávékapszulák is találhatók, melyek messze felülmúlják a gyári fajtákat és ráadásul még kedvezőbb áron is kaphatók.

Epos Caffé - a hagyományok újraértelmezése 

A fiatal és dinamikus szicíliai Epos Caffé a kávé kultúra tiszteletével, a hagyományok megújításával és a minőséghez való feltétlen ragaszkodással lépett be a kávé és a kávézás világába. Legfontosabb küldetésüknek azt tartják, hogy a lehető legjobb kávékat készítsék, köszönhetően azoknak a szakembereknek, akik szenvedélyesek, hozzáértők és nagyon szeretik a munkájukat. A termelés minden egyes szakaszára kiemelt figyelmet fordítanak, annak érdekében, hogy a figyelmes és igényes kávéfogyasztók felfedezhessék az igazán kifinomult ízeket. A nyers kávék kiválasztása, az egyedi típusú pörkölés, a keverékek aprólékos előkészítése, az őrlés és végül a megfelelő csomagolás gondos kiválasztása az Epos kávéknak egy abszolút egyedi és következetes aromát ad. A gyártó csak olyan termelőkkel dolgozik, akik a termesztési feltételek optimalizálása mellett különös figyelmet fordítanak a kávé gazdasági, társadalmi és ökológiai fenntarthatóságára is.
Az Epos Caffé választéka különféle őrölt és szemes kávékból, Nespresso kompatibilis kapszulákból és ESE Pod kávépárnákból áll, valamint a kínálat részét képezi a különleges BIO Single Origin kávésorozat is őrölt és szemes kávékkal, illetve ESE Pod kávépárnákkal.

Stradiotto prémium forró csokoládék
Az olasz gyártó egy adagos (25 g) forró csokoládéi magas kakótartalommal és kiváló ízvilággal készülnek, választékukban a klasszikus tejcsokis változat mellett olyan izgalmas ízesített változatok is találhatók, mint például epres, mentás, kókuszos, narancsos, pisztáciás, banános vagy chilis. A forró csokoládék főzés nélkül, meleg tejjel összekeverve pillanatok alatt elkészíthetők, így otthon illetve a vendéglátóhelyeken is elérhető a felsőkategóriás minőségű, valódi sűrű és ízletes forró csokoládé.

 

Webáruház készítés