KÖZEPES-SÖTÉTEBB PÖRKÖLÉSŰ PRÉMIUM OLASZ KÁVÉK

A klasszikus olasz és közte a méltán világhírű nápolyi kávékat közepes-sötét (NEM ÉGETT ÉS NEM FEKETE) pörkölés, kirobbanóan intenzív aroma és ízvilág, temérdek energia, és sűrű, vastag crema jellemzi. Ezekből a remek ízbombákból egyet forrón felhörpintve az ember úgy érzi, hogy valósággal újjászületett. Erős kávé rengeteg van a világon, ám olyan ízes, egyedi és erős, mint a nápolyiaké, nem terem sehol máshol, hiába próbálkoznak vele sokán mások a világ különböző részein, közte nálunk is. Kóstold meg ezeket az energikus vicenzai és nápolyi kávé csodákat, és élvezd minden egyes csészében azokat a szenvedélyes és energikus ízeket, amelyekkel kizárólag ezek a kávék rendelkeznek a világon!

Tovább