Június 11-ig szabadságon vagyunk. Áruházunk fogadja a rendeléseket, de a feldolgozásuk csak június 12-én kezdődik el!
Kérdése van? Tel: 20/511-3308
info@caffeitalia.hu
kézi őrlő, kerámia tárcsával- őrlőtárcsák típusa: kúpos - őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos- kialakításának köszönhetően stabilan tartható az őrlő őrlés közben- az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható a púderfinomságtól a filter kávék szemcseméretéig - könnyű használat és tisztításA fejlesztés a régi Skertonhoz képest, hogy az őrlőtárcsát forgató tengely nem csak felül van megfogatva, hanem alul is beszereltek egy stabilizátort. Ennek köszönhetően egységesebb őrlemény kapunk. Az őrlő egyéb paraméterei:- az őrlőtárcsák anyaga: kerámia- méret: szé. 172 mm (az őrlőkarral együtt), mé. 93 mm, ma. 214 mm- az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:- Csak így érhető el, hogy az őrlemény finomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.